Velkommen til feriefonden

Du kan som ansat benytte alle feriefondens huse. Her kan du logge på for at booke et hus, eller hvis du bare ønsker at kigge dig lidt omkring på hjemmesiden. 

Vi gør opmærksom på at der skal betales særskilt for det elforbrug der har være under lejeperioden. Taksten kan ses under de enkelte ferieboliger.  

Hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen om retten til at leje et feriehus i sommeren/efteråret 2024 så kan du lægge lodder ind fra den  3. januar kl. 09.00 frem til 26. januar kl. 10.00.
Weekender og hverdagsferier i Danmark og Sverige kan dog først bookes 10 uger før ønsket ankomstdato.

OBS! Pandemier m.m
I tilfælde af at sundhedsmyndighederne fraråder rejser til et af de steder, hvor feriefonden har en feriebolig, så skal man henvende sig til egen rejse/afbestillingsforsikring for at få dækket tabet.
Pandemier og naturkatastrofer hører under force majeure og Feriefonden yder ikke kompensation hvis udefra kommende omstændigheder (force majeure) forhindrer ophold i ferieboligerne.
Det er Feriefondens almindelige regler for ændring og afbestilling af en lejet bolig der er gældende. Se Feriefondens lejebetingelser pkt. 7, 10 og 11.

Afbudsliste :
Hvis du ønsker at modtage afbud i f.eks sommerferien, kan du, når perioden åbnes for onlinebooking, tilmelde dig "afbudsmail"  under "min side". Når der kommer afbud, vil alle der har tilmeldt sig automatisk få en mail. Det er efter "først til mølle" princippet.

Pensionister:
Har du været ansat på Københavns Universitet helt frem til din fratrædelse til pensionister eller efterlønsmodtager, har du stadig mulighed for at leje Feriefondens faciliteter med visse begrænsninger mht. perioder. Kontakt Feriefonden hvis du ønsker en "pensionistadgang".

 

Log ind:

Ny bruger:
Hvis du ikke tidligere har benyttet Feriefondens system, så skal du vælge "opret ny bruger" for at oprette dig i systemet. Dit ku-brugernavn = 3 bogstaver+3 tal
Du har brugt systemet tidligere:
Har du tidligere benyttet bookingsystemet og har du glemt din adgangskode, kan du klikke HER, indtaste din mailadresse og få tilsendt en ny kode. 

OBS!  Dit ku-brugernavn = 3 bogstaver+3 tal
Dit KU brugernavn
Din adgangskode
Adgangskoden skal ændres efter at Du er logget ind første gang.
Har du problemer med at logge på, kan du bestille en ny adgangskode HER eller kontakte administrationen på ferie@adm.ku.dk 
Feriefondens telefonnummer er: 35322791